Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lavanta Bahçesi görsel şölen sunuyor

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde icra edilen projeler arasında yer alan Lavanta Bahçesi, geçtiğimiz hafta açılışını yapmasının ardından bu hafta sonu renkli anlara ev sahipliği yaptı.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir

Lavanta Bahçesi’nde hasat sezonuna doğru gidilirken, bahçenin renk şölenine şahitlik etmek isteyen vatandaşlar buraya gelerek aileleri ve arkadaşları ile birlikte keyifli anlar geçiriyor. Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler arasında yer alan Lavanta Bahçesi, vatandaşlar için önemli bir hafta sonu lokasyonu olmasının yanı sıra, şehri ekonomisine de katkı sağlıyor.

Aksaray’daki vatandaşlar, bu bahçeyi ziyaret ederek keyifli anlar geçirirken, burada yaptıkları açıklama kapsamında lavanta bahçesi gibi projelerin sayısının şehir içerisinde artmasını istediklerini belirttiler. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise vatandaşların istek ve talepleri nezdinde çalışmalarını sürdürecekleri vurgusunda bulundu.

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında Lavanta Bahçesini ziyaret etmek isteyen vatandaşların 25 Temmuz tarihine kadar 12.00 – 20.00 saatleri arasında ziyaret gerçekleştirebileceği duyuruldu. Belediye Başkanı Evren Dinçer ise bu saatleri vurgulayarak Aksaray’daki vatandaşları bahçeyi ziyaret etmeye davet etti.

Ağustos Gerçe