Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’da yeni isimler ses getiriyor!

Aksaray’ın Vodafone Sultanlar Ligi’ndeki

Aksaray’ın Vodafone Sultanlar Ligi’ndeki başarılı temsilcisi Kuzeyboru, 2023-2024 sezonunu beşinci sırada tamamlamasının ardından yeni sezon için yeni oyuncuları kadroya dâhil etmeye devam ediyor. Kuzeyboru takımına dâhil olan en son isim Buket Gülübay, Ayşe Çürük, Nasya Dımıtrova, Güldeniz Önal oldu.

Geçtiğimiz sezon Kuzeyboru’ya dahil olan fakat sezonu, Vodafone Sultanlar Ligi takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor takımında forma giyerek tamamlayan Ayşe Çürük, 2024-2025 sezonu için Kuzeyboru’da forma giyecek.

Smaçör pozisyonunda oynayan Ayşe Çürük, 1.84 boyunda ve 65 kg ağırlığında. 2001 doğumlu smaçör, profesyonel anlamdaki ilk deneyimini Aydın Büyükşehir Belediyespor ile yaşadı.  2024-2025 sezonunda Kuzeyboru’da forma giyecek oyuncunun performansının nasıl olacağı ise şimdiden merak konusu oluyor.

Kuzeyboru’da ses getiren transferler arasında yer alan bir diğer isimler ise Buket Gülübay ve Nasya Dımıtrova oldu. Dimitrova ve Gülübay profesyonel voleybol kariyerlerinde oldukça etkili oyuncular olarak görülürken sezon içerisinde takıma nasıl katkılar sağlayacakları ise en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Haber: Ağustos Gerçe