Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’nun kendi evinde oynayacağı maçın hazırlıkları sürüyor

Kuzeyboru Voleybol Takımı, 26 Ekim Cumartesi günü karşı karşıya geleceği Nilüfer Belediyespor maçının hazırlıklarını Aksaray Kapalı Spor Salonunda sürdürüyor.

Kuzeyboru Voleybol Takımı, 26

Vodafone Sultalar Liginde, Aksaray’ı başarı ile temsil eden Kuzeyboru, 26 Ekim Cumartesi günü saat 18.00’de kendi evinde Nilüfer Belediyespor takımını konuk edecek. Kuzeyboru’nun ligin beşinci haftası kapsamında oynayacağı bu maç, Aksaray’da voleybol severler tarafından da takip edilebilecek.

Kuzeyin Sultanlarında eksik oyuncu bulunmazken, takımın Rus pasör çaprazı Anna Lazereva’nın oyun içerisinde ne gibi katkılar sağlayacağı ise şimdiden merak konusu oluyor. Haftalardır Sultanlar Ligi’nin en skorer oyuncusu olan Lazereva, Nilüfer Belediyespor maçında da takımını galibiyet ulaştıracak performansını sergileyecek mi sorusu Aksaraylı voleybol severler tarafından merak konusu oluyor.

Karşılaşmayı yerinde takip etmek isteyen sporcular için Aksaray Kaplı Spor Salonunda gerçekleşecek olan mücadelenin biletlerinin satışa sunulduğu ifade edilirken, karşılaşmayı online olarak izleyecek olan voleybol severlerin ise dijital mecralardan takip edebileceği biliniyor.

Ağustos Gerçe