Ligde 14 galibiyet ve 42 puanla 6. sırada yer alan Aksaray temsilcisi Kuzeyboru, bu önemli mücadelede Sarıyer Belediyespor maçında görev alamayan Margarita Kurilo’nun takıma dönmesiyle tam kadro sahaya çıkacak. Takımın en önemli isimlerinden Anna Lazareva, ligde 500 sayı barajını aşan ilk oyuncu olurken, Nasya Dimitrova da 71 blokla en fazla blok yapan oyuncu konumunda bulunuyor.
Öte yandan Kuzeyboru, 2025-2026 sezonu için iç ve dış transfer çalışmalarına hız verdi. İç transferde Yaren Işın, Liray Akpınar, Gamze Kılıç, Aleyna Sevim ve Ayşe Çürük ile sözleşmesini yenileyen ekip, dış transferde Polonyalı Malwina Smarzek ve Sırp oyuncu Sara Lozo ile anlaşmaya vardı.
Kuzeyboru yönetimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerle maça özel bir anlam katacak. Canlı müzik, hediyeler ve sürpriz etkinliklerle dolu programda, tüm kadınlar ve sporseverler maça davet edildi.
Maçı izlemek isteyen taraftarlar için ücretsiz biletler salon girişinde dağıtılacak. Organizasyondan tam olarak faydalanmak isteyenlerin, en az 90 dakika öncesinde salonda bulunmaları gerekiyor.
Ağustos Gerçe