Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuyumcu Hırsızlığı Kamerada

medikalmaskeli hırsızın kuyumcudan bilezikleri

medikalmaskeli hırsızın kuyumcudan bilezikleri çaldığı an güvenlik kameralarınayansırken, yakalanma anı da bir amatör kamera tarafından görüntülendi   

– aksaray’da müşteri gibi kuyumcuya giren ve tabladakibilezikleri çalarak kaçan maskeli hırsız, polis tarafından kıskıvrak yakalandı.maskeli hırsızın bilezikleri çaldığı an güvenlik kameralarına yansırken,yakalanma anı da bir amatör kamera tarafından görüntülendi.  

olay, minarecik mahallesi sarraflar Çarşısı’nda meydanageldi. edinilen bilgiye göre, dün akşam ekrem Çakır’a (55) ait kuyumcuya gelenmaskeli bir kişi, kapanmak üzere olan kuyumcuda telefonla konuşur gibi yaparakbileziklere bakmak istedi. yüzünde medikal maskesi olan hırsız, kuyumcudanvitrinde bulunan yüzüğü çıkarmasını istedi. kuyumcu arkasını dönüp yüzüktablasını çıkardığı esnada hırsız, tezgah üzerinde bulunan bilezik tablasındaki19 adet bileziği avuçlayarak kaçtı. dükkan çalışanları hırsızın peşinedüşerken, diğer esnaflar polisi aradı. kısa sürede bölgeyi abluka altına alanpolis ekipleri, yaklaşık 15 dakika süren kovalamaca sonucu murat g.’yi (33)eski karakol önünde yakaladı. yakalanan hırsız, kendisini kelepçelemek isteyenpolis memurlarına ‘yaşamaktan bıktım durun’ diye bağırarak direndi. polisekipleri kısa sürede hırsızı etkisiz hale getirirken, çaldığı yaklaşık 200 bintl değerindeki 19 adet bilezik şüphelinin üzerinde ele geçirildi. Şahsınüzerinde yapılan aramada ayrıca bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.bilezikler polis tarafından kuyumcu ekrem Çakır’a teslim edildi. kuyumcu Çakır,kısa bir sürede şüpheliyi yakalayarak altınlarını iade eden polise teşekküretti. 

zanlının bilezikleri çaldığı an ise kuyumcunun güvenlikkameralarına anbean yansıdı.

İha 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  tarafından
Sıradaki Haber TÜİK, İnşaat maliyet endeksini açıkladı