Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KUTLU YOLDA MİLLETİMİZLE BİRLİKTE DEVAM EDECEĞİZ

ak parti’ninmilletiyle birlikte yola

ak parti’ninmilletiyle birlikte yola çıktığını, bugüne kadar karşılaştığı tüm engellerimilletiyle beraber aştığını dile getiren ak parti aksaray İl başkanı hüseyinaltınsoy, bugün de yarın da her ne yapılacaksa milletle birlikte yapılacağınıvurguladı.

milletin gönlüfethedilmeden hedeflere ulaşılamayacağına dikkat çeken başkan altınsoy, “bumesele sadece bir seçim meselesi değildir. bu mesele, devlet ve millet olarakbeka meselesidir, çocuklarımızın geleceği meselesidir, 2023 hedeflerimiz, 2053ve 2071 vizyonlarımız meselesidir. ak parti’nin bir mensubu olarak böylesinebüyük bir davanın sorumluluğunu üstlendiğimizin bilinciyle hareket ediyoruz.”diye konuştu.

ak parti’nin hiçbirzaman “ben” diyenlerin partisi olmadığını, bundan sonra da olmayacağınıbelirten altınsoy, “Çünkü bizim kitabımızda ben yoktur, biz vardır. ‘ete kemiğebüründü, yunus diye göründü.’ mesele budur. biz ak parti’nin kaderiyleülkemizin kaderini aynı görüyoruz. onun için ülkemize sahip çıkacağız. onuniçin ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ diyeceğiz.” ifadelerinikullandı.

ak parti olarak ülkeyibüyütmenin, güçlendirmenin ve ileriye taşımanın mücadelesini verdiklerinivurgulayan altınsoy, “ak parti olarak 17 yıldır bu şekilde yol yürüdük.milletimizin gönlünde bu şekilde yer edindik. allah’ın izniyle bundan sonra dayolumuzdan dönmeyeceğiz. türkiye, ekonomiyi silahla, kur, faiz, enflasyon, bumermilerin karşısında bunları kullanan çevreler tarafından hedeflerindenuzaklaştırılmaya çalışılırken biz tarihi başarılara imza atmayı sürdürdük. bukutlu yolda durmadan azimle, kararlılıkla milletimizle yolumuza devam edeceğiz”dedi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!