Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kutlu Köyü’nün yeni muhtarı Yüksel Tevatir; “Hep birlikte hizmet edeceğiz”

Kutlu köyü muhtarlık için

Kutlu köyü muhtarlık için seçimini yaptı. Yüksel Tevatir rakibine 417 oy fark atarak 794 oy aldı ve Kutlu köyünün yeni muhtarı oldu.

Aksaray’ın nüfus bakımından en büyük köyü olan Kutlu köyünde seçmenler sandığa giderek önümüzdeki beş yılda köyün muhtarlığına Yüksel Tevatir’ı seçtiler. Muhtarlık seçiminde Yüksel Tevatir, tarihi bir oy ve tarihi bir oy farkı ile seçimleri kazanan taraf oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sona erdi. Türkiye sandık başına giderek seçimini yaptı. Aksaray’ın Kutlu köyünde de muhtarlık seçimleri sonuçlandı. Seçim sonuçlarına göre, Yüksel Tevatir 794 oy alarak Kutlu köyünün yeni muhtarı oldu. Yüksel Tevatir’in rakibi Ekrem Ergüney ise 377 oy alarak seçimleri tamamladı. Sandıkların açılmasının ardından açıklama yapan Kutlu Köyü Muhtarı Yüksel Tevatir, “Hayırlı, uğurlu olsun. Köyümüze, milletimize hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın. Bizlere destek veren tüm eş, dost ve halkımıza çok teşekkür ederim. Hep birlikte hizmet edeceğiz.” dedi. Kutlu köyünün eski muhtarı olan İdris Kaçar bu seçimlerde aday olmamıştı. Yüksel Tevatır’ın seçilmesi için yanında destekçisi olmuştu.

Haber: Avni Kuru