Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KURBAN BAYRAMI YERYÜZÜNÜN TÜM RENKLERİYLE YAKINLAŞMAKTIR

aksaray beşir derneği il

aksaray beşir derneği il temsilciliği her kurbanbayramında olduğu gibi bu yılda kurban bayramında kimsesiz ve öksüzleriunutmayarak yardım kampanyası yaparak yardıma muhtaç aileleri gözetecek.

beşir derneği aksaray İl temsilcisi mustafa yılmaz yapmışolduğu açıklamada; “kulluğun, adanmışlığın bir vesilesidir kurban. bir olmayı,halden anlamayı, fedakârlığı ve paylaşmayı öğretir bize kurban. bir yetiminmutluluğunun sevincini, bir mahzun gönlün samimi duasını ulaştırır bize kurban.bir hisse ile mutluluğu paylaştırır, kulluğumuzu olgunlaştırır ve rabbimizeyakınlaştırır bizi kurban.

kurban yakınlaşmaktır, paylaşmaktır. beşir derneği olarakyurtiçi ve yurtdışında kurban organizasyonları düzenleyerek kardeşliğin vepaylaşmanın mutluluğunu yaşatmanın gayretindeyiz.

biz biliyoruz ki, her kurban bayramında bizim yolumuzubekleyen insanlar var.

bağışlayacağınız bir hisse kurban, açlık sınırındakiihtiyaç sahiplerinin umudu, mahzun yüzlerde mutlu bir tebessüm olacaktır.

vacip, şükür, akika, adak ve benzeri niyetler ilekesilmek ve etini dağıtmak üzere beşir derneği’ne verdiğiniz vekâlet ile İslamikurallara uygun bir şekilde kurbanınızı kesmiş olacaksınız.

türkiye genelinde 246 temsilciliğimizlegerçekleştirdiğimiz vekâleten kurban kesim organizasyonumuz, en ücranoktalardaki ihtiyaç sahiplerinin dahi yüzlerini güldürmeye ve hayır dualaralmaya vesile olmaktadır. yurtdışında da gerçekleştirdiğimiz aynı organizasyonile kurban bağışlarınızın paylarını afrika’nın, orta asya’nın, balkanların vegönül coğrafyamızın mazlum insanlarına ulaştırıyoruz.

vekâleten kurban kesim organizasyonlarımızı imkân dâhilindevideo ve fotoğraf ile kayıt altına alarak bağıştakip sistemi‘mize yüklüyor ve size özel ekranda bağışınızı kolaycatakip edebilmenizi sağlıyoruz.

her kurban bayramında yeryüzünün renkleriyle yakınlaşmak,bağışlarınız vesilesiyle yaşanan mutluluklara hissedar olmak istiyorsanız;vekâleten kurban organizasyonumuza katılabilirsiniz” dedi.

haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,
Sıradaki Haber Başkan Dinçer Aksaray’ın çalışkan elleriyle meydan okuyor!