Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KURBAN BAYRAMI HUZURLU VE SAKİN GEÇTİ

aksaray belediyesi, kurbanbayramı öncesinde

aksaray belediyesi, kurbanbayramı öncesinde aldığı tedbirleri bayram boyunca yerinde uyguladı. Şehrintamamında bayram huzurlu ve sakin geçti.

aksaray belediyesi tarafından alınan önlemler sayesinde kurban bayramındakentin hiçbir noktasında olumsuz bir durum yaşanmadı. belediye; arefe günüvatandaşların mezarlık ziyaretini kolaylaştırmak aldığı önlem ve tedbirleribayramının 4. gününe kadar sürdürdü.

aksaray belediyesi vatandaşların kurban bayramı’nı rahat vehuzurlu geçirebilmesi ve kurbanlarını sorunsuz kesebilmesi için bu bayramda dakurban kesim noktaları belirledi. vatandaşlar belirlenen noktalardakurbanlarını kestiler.

*baŞkan yazgi ve İl baŞkani altinsoy halk İle bayramlaŞti*

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ulu camide bayram namazını kıldıktansonra halka ile bayramlaşarak,ticaret borsası et entegre tesislerine geçti.burada ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy ve ticaret borsası yönetimkurulu başkan yardımcısı naci duman ile bir araya gelen başkan yazgı, hep birlikte kesimhanedesıra bekleyen vatandaşların bayramını kutladı.

ticaret borsası et entegre tesislerine bayram sabahında aksaraybelediyesi ve borsa iş birliğinde vatandaşlara sabah kavurma ikramındabulunuldu. vatandaşlar bir yandan kahvaltı yaparken diğer yandan dakesimhaneden kendilerine verilen sırayı bekledi.

başkan yazgı, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi belediyeolarak bayram öncesinde gereken tüm tedbirlerin aldığını söyledi ve “buradantüm İslam aleminin, ülkemizin ve halkımızın mübarek kurban bayramını kutluyorve hayırla vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

her bayram yaşanan ve sahibinin elinden kaçan firari kurbanlık boğalariçin belediye bünyesinde kurulan “alo boğam kaçtı timi” bayram boyuncateyakkuzda bekledi. belediye çağrı merkezine gelen ihbarı doğrultusundavatandaşlara bayram boyunca hizmet sunuldu.

haber  merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu
Sıradaki Haber Aksaray’da Şehitlerimizin mezarına gül bırakıp dua ettiler; Vefa Ziyareti!