Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KURAN’I KERİM ZİYAFETİ DÜZENLEDİ

aksarayİl müftülüğü mevlid-i nebi

aksarayİl müftülüğü mevlid-i nebi haftası kapsamında aksaray Üniversitesiöğrencilerine yönelik Ünlü kârilerle kuran’ı kerim ziyafeti düzenledi.

13kasım 2018 salı günü aksaray Üniversitesi konferans salonunda düzenlenenprogram, aksaray merkez karamanoğlu ulu camii İmam-hatibi Özgür Öztürk’ ünkuran’ı kerim tilavetiyle başladı. sonrasında aksaray İl müftüsü cemalettinbal’ ın 2018 yılı mevlid-i nebi haftasının ana teması olan “peygamberimiz(s.a.v)ve gençlik” konulu açılış konuşması sahne aldı. müftü bal, gençleringönüllerine seslendiği konuşmasında, sahabelerden mus’abu’l-hayr’ ın hayatındankesitlerle emsal teşkil eden imanından ve teslimiyetinden bahsederek “İmanvarsa, la ilahe illallah muhammedün rasulullah ile iman etmişsem, ben her şeyifedâ edebilirim, toplumların içerisinde, kalabalıkların içerisinde imanımlayaşamayı tercih edecek bir genç olabilirim.. gençler! zaman mus’ab olmazamanı.. zaman yesribleri medine etme zamanı.. ”  diyerek dinimizin istediği örnek gençmodelini teşkil etmeye davet etti. devamında kocatepe camii İmam hatibi İsmailcoşar ve hacı bayram veli camii emekli İmam hatibi bilal demiryürek’ in kuran’ıkerim ziyafeti ve kasidelerine bırakılan sahne, gençlerin kalplerine huzur vegönüllerine esenlik getirdi. program sonunda türkiye diyanet vakfı yayınlarının“peygamberimiz(s.a.v) ve gençlik” adlı eseri aksaray müftülüğünce öğrencilereücretsiz olarak dağıtıldı.

gençlerinyoğun katılım gösterdiği mevlid-i nebi haftası münasebetiyle düzenlenen kurankerim ziyafeti, gençlerin memnuniyetlerini ifade etmesi ve teşekkürleriniiletmesiyle son buldu.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

 Milletler Ligi heyecanının Türkiye için
Sıradaki Haber Milletler Ligi finalinde kim karşı karşıya gelecek?