Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kur’an Kursunda Çarpıcı Seminer: Evlilikte Bilinmeyen Gerçekler!

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri tarafından Kur’an Kursunda eğitim gören kadınlara seminer düzenlendi.
“Değerlerin Edinilmesinde Ailenin Önemi ve Mahremiyet”, “Evlilik Öncesi Eş Seçimi ve İletişim”, “Aile Yaşam Becerileri” konu başlıklı üç seminer düzenleyen Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri Kur’an Kursunda eğitim alan kadınlara aile yapısı hakkında bilgiler verdi.
Toplumun önemli yapı taşı olarak kabul edilen aile kavramı, toplumda bilinç oluşturma, aile kavramını gelecek nesillere aktarma ve aile içinde evlilik ve çocuk yetiştirimleri konusu üzerinde bilgilendirme yaptı.
Ailenin önemine değinen personeller, evlilik öncesi iletişim kurabilmenin ve eş seçiminin aile birleşimine yönelik katkıları hakkında konuşma yaptı. Aile içinde mahremiyetin korunması ve çocukları düzenli ve bilinçli aile ortamında yetişmesine imkan tanımak amacıyla verilen seminerde kadınlara aile konusunda önemli bilgiler verilerek farkındalık oluşturdu.
Toplumun güçlenmesi içi ailenin önemine vurgu yapılan seminerde kadınların toplumun şekillenmesinde üstlendiği önemli rolü hakkında bilgiler aktarıldı.

Haber: Fatma Altınok