Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KÜLTÜR VE SANATTA 1 NUMARA

aksaray belediyesinindüzenlediği 2. kılıçarslan

aksaray belediyesinindüzenlediği 2. kılıçarslan temalı 33. ihlara kültür ve spor festivaletkinliklerine katılmak üzere aksaray’a gelen trt genel müdürü İbrahim eren,aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı’nın kültür ve sanata her zaman değerveren bir belediye başkanı olduğunu açıkladı.

trt genel müdürü İbrahimeren, aksaray belediyesi web tv’ye verdiği röportajda “biz aksaray belediyesi ileberaber daha önce birçok faaliyet gerçekleştirdik. aksaray belediyesiöncülüğünde çekimi yapılan somuncu baba filminde de bizim katkımız oldu. belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı bey kültür sanat alanında çok emek harcayan ve çokmesai harcayan bir başkan. zaten kendisi bu tür faaliyetlerin kıymetini,önemini bilen bu alanlarda ne yapacağını bilen birisi. o yüzden bizde trtolarak elimizden gelen desteği veriyoruz” ifadelerini kullandı.

aksaray’ın son yıllardaönemli projelere imza attığını aktaran trt genel müdürü eren, festival ileilgili olarak “geçmiş kültürümüze ışık tutmamıza vesile olan 2. kılıçarslantemalı festivali çok beğendik. bu festival ile örf ve adetlerimizi gelecekkuşaklara aktarıyoruz” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay
Sıradaki Haber Aksaray’da görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Bolu’ya atandı!