Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KULE AVM’DEN YERLİ ÜRÜNE DESTEK

kurulduğu günden bu yana

kurulduğu günden bu yana ‘aksaray’ın Öz sermayesi’sloganıyla kentte gıda sektörünün lokomotifi olan kule alışveriş merkezleri(avm) yıllardır yerel üreticiden sofraya gelen yerli üretim mamullerisatıyor.   

son aylarda ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte gıdasektöründe üzerine düşeni her zaman yapan kule alışveriş merkezleri özellikleson aylarda yerli malı üreticilerine destek olma kampanyasına verdiği desteğidaha da arttırarak yıllardır vermiş olduğu desteğin haklı gururunu yaşıyor.‘yerli üretim, yerel marketten alınır’ sloganıyla özellikle yerli üreticileredestek olma konusunda yıllardır verdiği desteğin üzerine bir yenisini ekleyenkule alışveriş merkezleri, bugün 13 mağazasında özellikle şarküteri süt ve sütürünleri, manav reyonları ve diğer birçok reyonlarında yerel üreticiden direktüketiciye ulaştırmak için çalışmalarına yoğunluk verdi. 13 şubesindeki birçokreyonda yerel üreticiden aldığı yerel ürünleri yine aksaray’ın yerel sermayesiolan kule alışveriş merkezlerinde vatandaşın beğenisine sunarak ekonomiyekatkıda bulunuyor.

“yerli ürünteşekkürü aldık”

  kampanya ileilgili bir açıklama yapan kule alışveriş merkezleri yönetim kurulu Üyesi emreÜnalan, “aksaray’ın Öz sermayesi’ sloganıyla 20 yılı aşkındır ilimizde hizmetvermekteyiz. bizler kurulduğumuz günden bu yana ilimizde yerel üretim yapanbesicimizden, süt üreticimizden, kuru gıda, meyve, sebze ve birçok kalemdekiürünlerimizi tedarik ediyorduk. 2013 yılında aksaray ticaret odası bünyesindeyapılan bir toplantıda da borsa başkanımız sayın hamit Özkök yapmış olduğukonuşmada yerel üreticiye sürekli destek olan aksaray’ın Öz sermayesine kamuoyuönünde teşekkür etmişti” dedi.

  “alımları 3 katına çıkardık”

  yerli üreticidenyapılan alımın 3 katına çıkarıldığını belirten Ünalan, “yerli üreticimizinürünlerini ön plana çıkarmaya ve raflarımızda bulundurmaya daha fazla özengöstereceğiz. her zaman ilimiz ve ülkemizde iş, istihdam ve katma değer sağlamakonusunda üzerimize düşenin en iyisini yapmak için yoğun çaba ve gayretiçerisindeyiz. bundan sonra da bu duygu ve düşüncelerle çalışmalarımıza hızvereceğiz. aksaray’ın öz sermayesinin 13 şubesinden alışveriş yapan tümmüşterilerimize de yerel ürünleri alması konusunda da teşvik ediciçalışmalarımızı ve kampanyalarımızı başlatmış bulunmaktayız. vatandaşlarımızında yerel üreticilerin mallarını alması konusunda desteklerini biliyoruz budesteklerin artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

İha

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Güzelyurt Belediyesi tarafından yaklaşan
Sıradaki Haber Güzelyurt Belediyesi’nden Kurban Bayramı Öncesi Temizlik Seferberliği!