Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası heyecanı Aksaray’da başladı

Aksaray’da 5 gün sürecek

Aksaray’da 5 gün sürecek olan Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası ilk gün oynanan müsabakalarla başladı. Türkiye Hentbol Federasyonu Küçük Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda takımlar 15’er dakikalık 3 devre halinde oynanıyor.  Aksaray Belediyespor’un olduğu grupta oynanan karşılaşmalarda Kastamonu Esen Akü Merkezi spor rakibi Yenimahalle Belediyespor’u 37-17 mağlup ederek Türkiye Şampiyonası’na galibiyetle başladı.

Aksaray Spor Salonu’nda oynanan Aksaray Belediyespor grubun iddialı takımlarından Armada Praxis Yalıkavak maçı ile başladı. Aksaray temsilcisi ilk maçında rakibini 27-17 mağlup ederek Küçük Kızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası’na galibiyetle başladı. Yalıkavak mücadelesinde Aksaray Belediyespor’dan Asiye Ceylan attığı 11 golle takımın en skorer ismi olurken, Kaleci Cavidan Yayatan yaptığı kurtarışlarla galibiyetin mimarlarından oldu.

Aksaray Belediyespor ilk periyodu 10-5, ikinci periyodu 7-4 ve son periyodu da 10-8 kazandı. Temsilcimiz çift maç gününde 13.30’da Yenimahalle Belediyespor ve 19.30’da Kastamonu Esen Akü Merkezi Spor ile oynayacak. Aksaray Belediyespor grubunda ilk iki içerisinde yer alırsa yarı finale yükselecek ve diğer gruptan gelecek takımla final için mücadele edecek.

Hakan Hidayet Deniz