Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Köpek Eğitiminde Yeni Adım: Aksaray Üniversitesi ve Jandarma Ortaklıkta!

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, Aksaray Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı arasında protokol imzalandığını açıkladı.

Arıbaş, Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığına ziyaretlerde bulunarak Üniversite Veteriner Fakültesi arasında ortaklaşa işbirliği yürütülmesi yönünde görüşmeler gerçekleştirmişti. Bunun sonucunda Arıbaş, Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı ile ortak araştırma ve geliştirme protokolü imzaladı.

Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı ve Veteriner Fakültesi arasında yapılan protokol anlaşması ile eğitim, sağlık alanında bilimsel ve teknik desteklerin sağlanması yönünde karara varıldı.

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş yaptığı açıklamasında; “Üniversitemiz Veteriner Fakültesi ile Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi Komutanlığı arasında eğitim, sağlık, ortak araştırma geliştirme ile bilimsel ve teknik destek protokolünü imzaladık. İmzaladığımız protokolün başta ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Haber: Fatma Altınok