Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOP İşbirliği Toplantısı Yapıldı

sanayi ve teknoloji bakanlığı

sanayi ve teknoloji bakanlığı kalkınma ajansları genelmüdürlüğüne bağlı kurumlar arasında koordinasyon ve işbirliği toplantısıyapıldı.

sanayi ve teknoloji bakanlığı kalkınma ajansları genelmüdürlüğüne bağlı kurumlar arasında koordinasyon ve işbirliği toplantısıyapıldı.

aksaray, karaman, kırıkkale, kırşehir, konya, nevşehir,niğde ve yozgat illerinden oluşan kop bölgesinde faaliyet yürüten kalkınmaajansları, kop İdaresinin ev sahipliğinde konya’da bir araya geldi. 2018 yılıfaaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, 2019 yılında planlanan projelerve destek programları için “koordinasyon ve İş birliği” alanları görüşüldü.

kop İdaresi başkanı İhsan bostancı moderatörlüğündeyapılan toplantıya sanayi ve teknoloji bakanlığı kalkınma ajansları genelmüdürlüğü uzmanları hasan sanalmış, Şükrü Çiğdem, mevlana kalkınma ajansı genelsekreteri savaş Ülger, ahiler kalkınma ajansı genel sekreteri bekir varol, ortaanadolu kalkınma ajansı genel sekreteri ahmet emin kilci, ajans uzmanları vekop İdaresi koordinatörleri katıldı.

toplantının öğleden önce gerçekleştirilen birincioturumunda; kop bölge kalkınma İdaresi başkanlığı ile 3 kalkınma ajansının 2018yılında yürüttüğü faaliyetler, 2019 yılı içinde yapılması planlanan faaliyetlerve destekleme programları, kop ile kalkınma ajansları arasında ortakyapılabilecek çalışmalar ve işbirlikleri alanlarının belirlenmesi, bölge illeriiçin öncelik oluşturan alanlar ve projeler ile bu alanlarda yapılabilecek ortakçalışmalar değerlendirildi.

Öğleden sonra gerçekleştirilen ikinci oturumda isekalkınma ajansları ile kop İdaresine bağlı görev alanlarında 2019 yılıiçerisinde planlamaya alınması gereken başlıkların belirlenmesi, ‘sosyal vekültürel projeler’, ‘turizm’, ‘tarım ve kırsal kalkınma’, ‘yatırım ortamınınİyileştirilmesi/girişimcilik’ ve ‘kamu yatırımları’ alanlarında kalkınmaajansları ile kalkınma İdareleri bazında yapılabilecek iş birlikleri masayayatırıldı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eski nişanlısını silahla vurarak öldüren
Sıradaki Haber Aksaray’da Eski Nişanlısını Öldüren Zanlıya Ağırlaştırılmış Müebbet!