Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konya yolunda hayatını kaybedenler toprağa verildi

30 Ağustos Çarşamba günü,

30 Ağustos Çarşamba günü, öğleden sonra meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Mustafa Yenisan’ın amcaoğulları Süleyman Yenisan ve Mustafa Yenisan, son yolculuklarına uğurlandı.
Aksaray-Konya yolunda, Sultanhanı civarlarında meydana gelen feci kazada lastiği patlayan tırın, Mustafa Yenisan kontrolündeki araca arkadan çarpması sonucunda Mustafa Yenisan ve Süleyman Yenisan olay yerinde hayatını kaybetmişlerdi. Kazada hayatını kaybeden Mustafa Yenisan ve Süleyman Yenisan, AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Altınsoy ve Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanı Mehmet Tüzün, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve AK Parti teşkilat üyelerinin de katılımıyla Yenikent Beldesi’nde son yolculuklarına uğurlandı.
Cenaze ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy; “Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, İGM Başkanımız Mehmet Tüzün, Merkez İlçe Başkanımız Muammer Gür ve teşkilat üyelerimiz ile birlikte elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden, önceki dönem Teşkilat Başkanımız Mustafa Yenisan’ın amcaoğluları Süleyman ile Mustafa Yenisan’ı Yenikent Beldemizde son yolculuğuna uğurladık. Merhumlara Allah’tan Rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.” İfadelerini kullandı.
Cenaze namazının ardından kazada hayatını kaybeden Mustafa Yenisan ve Süleyman Yenisan’ın evlerinde taziye ziyaretinde bulunan AK Parti heyeti yaslı aileye başsağlığı diledi.

Haber Avni Kuru