Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nden 100 çocuğa hediye giyim çeki

Aksaray’da sosyal yardımlaşmaya örnek

Aksaray’da sosyal yardımlaşmaya örnek bir davranış sergilendi. Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Aksaray’da, öksüz ve yetim çocuklara bayramlık yardımı kapsamında 2 bin 750 liralık hediye giyim kartı verildi.

Aksaray’da günlük 250 kişiye iftar yemeği veren Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kılıçarslan Mahallesinde bulunan Grand Saray düğün salonundaki iftar programı düzenledi. Programın ardından kartları takdim eden Konya Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Ramazan ayının, yardımlaşmanın, dayanışmanın ve halden anlamanın ayı olduğunu belirtti.

Kılınç programda yaptığı konuşmasında, “Öksüz ve yetimlerimizin yüzlerini güldürmek ve onlara bir nebze olsun bayram sevincini yaşatmak istedik. Konya, Karaman ve Aksaray’da tespit ettiğimiz 100 öksüz ve yetim yavrularımızı bu mübarek ayda sevindirebilmek onların sevincine ortak olabilmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Çok şükür ki kurumumuz, ihtiyaç duyulan her an, vakıf kültürünün ve geleneğinin gerektirdiği şekilde iyilik ve takvada yarışan bir kimliğe sahiptir. Bu yarışta tüm vakıflarımızın ve insanlığın en güçlü destekçisi olmaya devam edecektir.” dedi.

Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç, Aksaray’da Ramazan ayı boyunca her gün 250 kişiye iftar programı verdiklerini ve bu programa katılan kişilerin sayısının her gün 500 kişiye yaklaştığını belirtti. Kılınç, “Vakıflar Bölge Müdürlüğü olarak üzerimize düşen görevi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok