Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konya Büyükşehir Belediyesi TOKİ ile birlikte konut girişimlerini başlatarak dev konut projesinde detayları açıkladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından eski veya plansız yerleşim alanları, toplu konut projeleri sayesinde kentsel dönüşüme uğrayarak daha düzenli ve modern yapılar haline dönüştürülüyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından

Bu vizyon doğrultusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ iş birliği ile Konya Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut Projeleri ile özellikle dar gelirli veya orta gelirli ailelere uygun fiyatlı konut imkânları sunarak ev sahibi olma imkanı tanıyacak. Belediye tarafından Toplu Konut Projelerinde yerleşim alanları düzenli ve modern bir yapıya sahip olacak şekilde; altyapı, yeşil alanlar, otoparklar ve sosyal tesisler gibi önemli unsurlar düşünülerek tasarlanacaktır.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile şehre yeni bir Sosyal Konut Projesi çalışmaları başladı. Sanayi çalışanlarına ve dar gelirli ailelere yönelik yapılacak 2+1 ve 3+1 konutlar yapılması planlanmaktadır.

Toplu Konut Projesi ile 150 bin metrekare konut alanı, 20 bin metrekare ticari alan, 27 bin 500 metrekare de eğitim alanına sahiptir İçinde 86 bin metrekare. Millet Bahçesi kadar bir park alanını, 82 bin 500 metrekare de pazar alanı içeren bir projedir. İlk etapta 3 bin 200 vatandaşımızın ihtiyacını karşılayacaktır.
Haber Merkezi

Sultanhanı’nda aşure ikramında bulunuldu
Sıradaki Haber Sultanhanı’nda Muharrem Bereketi: Kaymakam Melikoğlu Aşure Dağıttı!