Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIZILAY KAN ALMAK İÇİN KOLLARI SIVADI

kızılay genel başkanı kerem kınık ve kızılay genel başkan yardımcısı
kızılay genel başkanı kerem kınık ve kızılay genel başkan yardımcısı ercan tan kızılay aksaray Şubesi başkanı yusuf Öztürk’ü ziyaret etti.
aksaray kızılay Şube başkanı yusuf Öztürk ziyaret hakkında şu bilgileri verdi. aksaray kızılay olarak çok büyük projelerimiz var ve bunlar devam etmekte bu projelerimize çok büyük destek veren kızılay genel başkanımız kerem kınık ve genel başkan yardımcımız ercan tan aksaray ilimizi ziyaret ederek devam eden projelerimiz hakkında yönetim kurulu arkadaşlarımızla istişare ve incelemelerde bulunduk dedi.
kızılay aksaray Şube başkanı Öztürk konuşmasının devamında; aksaray’ımıza kan merkezimizin kurulması, misafirhanemizin yapılması ve aş evinin kurulması yönünde kızılay genel başkanımız kerem kınık beyden olurumuzu almıştık bugünkü ziyaretlerinde de kan merkezi, aş evi ve misafirhanemizin yapılması konusunu istişare ederek, allah’ın izni ile en kısa zamanda aksaray terminalimizin yanındaki yaklaşık 9000 metre kare alana inşa edeceğiz. böylelikle kendi kan merkezimiz olacak ben buradan tekraren kızılay genel başkanım kerem kınık beye ve genel başkan yardımcımız ercan tan beye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. biliyorsunuz hepimiz zor bir süreçten geçiyor. daha doğrusu dünya olarak devletler bazında korana virüsle mücadele devam ediyor. ben tekraren sizin aracılığınızla bir hatırlatmada ve bir davette bulunmak istiyorum.  bu davetimizi kızılay olarak vatandaşlarımızın kan bağışında bulunması için günlük belediye hoparlöründen sürekli anonslar yaptırmaktayız bunun en büyük nedeni biliyorsunuz pandemi süreci hala geçmemiş olup yatan hastalarımız için kan gereksimi devam etmektedir.
   
aksaray ulu cami önüne kurduğumuz  kızılay kan merkezimizde kan alma işlemlerimiz devam etmektedir. tüm vatandaşlarımızı kan vermeye davet ediyorum. kızılay kan merkezinde arkadaşlarımız sabah saat 9.00 başlayarak gün boyu  kan bağışı almaktalar. türkiye’nin 81 ilinden ihtiyaç duyulan istenen kan talepleri kızılay tarafından karşılanmaktadır. Şu an pandemi nedeni ile kan rezervleri stokları neredeyse sıfır noktasına gelmiş bulunmakta kan rezervlerimizi artırmamız gerekiyor. bu nedenle herkesin kan bağışında bulunarak bir hayat kurtarma imkânı var. tüm aksaraylı hemşerilerimizi kan  merkezimize davet ediyorum. Şu an pandemi sürecini henüz atlatmadık önümüz kış son baharın gelmesiyle pandemi sürecinin ne getireceğini bilemiyoruz. tüm olaylara hazır olmak için kan rezervlerimizi arttırmamız gerekiyor.  kan hepimizin ihtiyaç duyduğu yaşam için önemli bir etkendir dedi.
haber: h.hüseyin güneş

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
Sıradaki Haber  İki otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı