Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kitap fuarı yoğun ilgi görmeye devam ediyor

Bu yıl Aksaray’da 6’ıncısı gerçekleştirilen Kitap Fuarına hafta sonu vatandaşlardan yoğun katılım geldi. Hafta sonu fuar kapsamında şehre gelen konuklar için Kitap Fuarında yer alan kişi sayısının da oldukça fazla olduğu görüldü.

Bu yıl Aksaray’da 6’ıncısı

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen Aksaray Kitap Günleri, şehir içerisinde yediden yetmişe herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Hafta sonu gerçekleşen etkinlikler kapsamında çocukların da yoğun bir şekilde katılım sağladığı görülen Kitap Günlerine vatandaşların ilgisi oldukça fazlaydı.

Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kitap kokusuyla dolu bu özel etkinlikte hep birlikte okumaya, öğrenmeye ve paylaşmaya devam ediyoruz. Kitapların büyülü dünyasında bir yolculuğa çıkmak ve keyifli sohbetlerde buluşmak için sizleri de aramızda görmek isteriz” ifadelerine yer verdi.

Şehir içerisinde yapılan bu etkinlikler, Aksaray’da vatandaşların kültürel anlamda kendilerini zenginleştirmeleri, çocukların edebiyat ve sanatla tanışmaları bakımından oldukça büyük önem arz ediyor.

Ağustos Gerçe