Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KIRŞEHİRLİ GAZİLERDEN TEŞEKKÜR

gaziler derneği başkanı mustafa

gaziler derneği başkanı mustafa dağ öncülüğünde aksaray’agelen kırşehir muharip gaziler dernek başkanı kemal parlakve beraberinde gaziler,belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yı ziyaret etti.

aksaray’ın tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret etmeküzere kente gelen kırşehir muharip gaziler dernek başkanı kemal parlak ileberaberindeki gaziler, 2. kitap fuarı alanında belediye başkanı haluk Şahinyazgı ile görüştüler. gaziler, aksaray’da yapılan hizmetlerin göz doldurduğunuve şehri her anlamda gelişmiş bulduklarını söylediler.

gaziler derneği aksaray Şubesinin misafiri olarak aksaray’dabulunduklarını söyleyen kırşehir gaziler derneği başkanı kemal parlak,aksaray’da kılıçaslan parkı, seyir terası,somuncu baba külliyesi, medrese,kapalı Çarşı, piri mehmet paşa alt geçidi, tacin parkını çok beğendikleriniifade etti.

belediye başkanı haluk Şahin yazgı ile her zaman uyumluçalıştıklarını belirten gaziler derneği başkanı mustafa dağ ise “sağolsunbaşkanımız söz verdiği her projeyi yerine yetirdi. gazilerimizin isteğinihiçbir zaman geri çevirmedi. gezi programlarımıza ve projelerimize hep destekverdiler” diye konuştu.   

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, “gazilerimiz bizim gururkaynağımızdır” diye konuştu. başkan yazgı, konuşmasının devamında “Önceliklevatanımızın birlik ve beraberliği için canını feda eden şehitlerimize allah’tanrahmet diliyorum. gazilerimiz bizim için her zaman önceliklidir. Çünkü sizlerdebu vatan için mücadele ettiniz. siz olmasaydınız bizler olamazdık. bütün bufaaliyetleri başlatamazdık. hizmetlerimizi yerine getiremezdik. bizlere vatanve millet sevgisi aşılıyorsunuz. o yüzden sizler için ne yapsak azdır. o yüzdensizlerin yanında olmak ve destek olmak bizim birinci görevlerimiz arasındadır”ifadelerini kullandı.

kırşehir muharip gaziler dernek başkanı kemal parlak,misafirperverliğinden dolayı gaziler adına başkan yazgı’ya teşekkür etti.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde kendilerini Milli
Sıradaki Haber “MİT görevlisiyiz” yalanıyla Eskişehirli çifti dolandıran 2 şüpheli yakalandı