Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDULAR

dernek başkanı kandile aytekin,

dernek başkanı kandile aytekin, kimsesiz ve korunmaya muhtaçÇocukları koruma derneğine verdiği desteklerden dolayı hasibeyazgı’ya teşekkürplaketi takdim etti. 

aksaray’da kimsesiz ve korunmaya muhtaç Çocuklarıkoruma derneği tarafından kimsesiz çocuklar için iftar programı düzenlendi.

kılıçarslan parkında piramit kafede düzenlenen iftarprogramına, aksaray belediye başkanı haluk Şahin yazgı, eşi hasibe yazgı,kimsesiz ve korunmaya muhtaç Çocukları koruma derneğiaksaray Şube başkanı kandile aytekin, aile ve sosyal politikalar İl müdürüİsrafil aktürk’ün eşi türkan aktürk, dernek üyeleri emine koçaş, gölgenaytekin, didem terzi, erdal aral, bakıcı anneler ve sevgi evinde kalan çocuklarkatıldı.

dernek başkanı kandile aytekin, aksaray’daki tüm kimsesizçocukların devlet çatısı altında güvende olduklarını ancak onlara ailesevgisinin eksikliğini hissettirmemek adına dernek olarak her zaman yanlarındaolduklarını ifade ederek, “kimsesiz ve korunmaya muhtaç Çocukları korumaderneği olarak sevgi evlerindeki çocuklarımızla iftar yemeğinde bir arayageldik ve çok mutlu olduk. belediye başkanımızın eşi hasibe hanıma özel birteşekkürüm olacak. her zaman yanımızda oldu. bize verdiği desteklerden dolayıçok teşekkür ediyorum. belediye başkanımız haluk Şahin yazgı’nın çalışmalarınıgörüyoruz. aksaray’ımız için çok güzel çalışmalar yapıyor. hasibe hanımdakadınlarımıza, özürlü çocuklar ve annelerine sahip çıkıyor.aynı zamandakimsesiz çocuklara da çok yardımı oluyor. derneğimize çok yardımları oldu. hepyanımızda oldu. Çok teşekkür ediyor çalışmalarının devamını diliyorum. benkendisini çok takdir ediyorum. yüreği güzel kendi güzel. Çalışmaları güzel.bizler aksaraylı olarak şanslıyız. derneğimize verdiği desteklerden dolayı birkez daha teşekkür ediyoruz ”ifadelerini kullandı.

hasİbe hanima teŞekkÜr plaketİ verİldİ

dernek başkanı kandile aytekin,kimsesiz ve korunmaya muhtaçÇocukları koruma derneğine sağladığı katkılar ve verdiği desteklerden dolayıhasibe yazgı’ya teşekkür plaketi takdim etti.

başkan yazgı’nın eşi hasibe yazgı ise plaket için dernekbaşkanı aytekin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek “ kimsesiz vekorunmaya muhtaç Çocukları koruma derneğimizin ve kandile hanımın çalışmalarıtakdire şayan. her zaman destekçisiyiz. bende kendisine çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Kazada 1’i ağır 2 kişi
Sıradaki Haber Kurbanlık Yüklü Tır Kaza Yaptı: Aksaray’da 1’i ağır 2 Yaralı, Çok Sayıda Hayvan Telef!