Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAZANAN ÜRETİCİ VE AKSARAY OLACAK

belediye başkanı haluk Şahin

belediye başkanı haluk Şahin yazgı, beraberindekibelediye meclis üyeleri birlikte aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök veborsa yönetim kurulu üyeleri toplantıda bir araya geldi. 

aksaray ticaret borsası meclis salonunda gerçekleşentoplantıya belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ticaret borsası başkanı hamitÖzkök, borsa yönetim kurulu, meclis üyeleri ve ticaret merkezindeki esnaflarkatıldı.

ticaret borsası başkanı hamit Özkök, son 4 yılda aksaraybelediyesi ile ortak yürütülen projelerle ilgili bir sunum yaptı. ardından sözalarak borsa binasının içinde bulunduğu tarım ve ticaret merkezinin belediyebaşkanı haluk Şahin yazgı’nın gayretleri sonucu inşa edildiğini açıkladı. borsabaşkanı Özkök, canlı hayvan pazarının taşınmasında başkanın büyük katkı veemeği olduğunu da sözlerine ekledi.

ticaret borsası ile aksaray belediyesi’nin ortakgirişimleriyle hazırlanan aksaray organize hayvancılık bölgesi projesi içeriğihakkında bilgiler veren borsa başkanı Özkök, “bu proje; aksaray’ımızda dahamodern ve büyük çaplı hayvancılık işletmelerin kurulmasına öncülük edecek. aynızamanda teşvik ve desteklemelerle birlikte yüksek miktarda üretim sağlanmasınavesile olacaktır. kazanan üretici ve aksaray olacaktır” dedi.

Özkök, son olarak ise yıkılan buğday pazarının yerineyine aksaray belediyesi ve borsa işbirliğinde yeni bir proje hazırlandığını ilkkez bu toplantıda açıkladı. 

belediye başkanı haluk Şahin yazgı ise “seçimden önceverdiğimiz sözleri ve vaatlerimizi bir bir yerine getirdik” dedi ve borsaticaret merkezi ile canlı hayvan pazarını işaret etti. başkan yazgıkonuşmasının devamında “sizlerde hatırlayacaksınız ki, seçimlerden önceborsamızı ziyaret ettik. esnaflarımız bizden daha iyi şartlarda alım satımyapabilecek iş yerleri istediler. Şimdi bugün bu toplantıyı yeni borsabinamızda yapıyoruz. ticaret yaptığınız iş yerleri pırıl pırıl oldu.

canlı hayvan pazarının eski durumunu herkes biliyor.Şimdi ise borsamızın hemen yanında modern bir pazar kuruldu. satıcı da alıcışimdiki halinden memnun.

ayrıca eski buğday pazarı alanına çok güzel bir projehazırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu projeyi hamit başkanımla açıklayacağız.yeni projemizde hem siz esnaflarımız kazanacak, hem borsamız kazacak hemdeaksaray kazanacak” dedi.

borsa başkanı hamit Özkök ve tarım ticaret merkeziesnafları davetlerini kırmayıp düzenledikleri toplantıya katılan başkanyazgı’ya teşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Belediyesi çocukların gelişimine katkı
Sıradaki Haber Aksaray Belediyesinden yaz kursu