Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kayserililer, Aksaraylı Müdür için konuştu, ‘Biz böyle müdür görmedik!’

Aksaray’ımızın yetiştirdiği il müdürlerinden

Aksaray’ımızın yetiştirdiği il müdürlerinden Bülent Saklav, Aksaray’daki başarılı Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün ardından kayseri ile Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atandı.

Genç, dinamik, tecrübeli ve işinin sevdalısı Kayseri Tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav, Kayseri’de olağan üstü bir il müdürlüğü performansı sergiliyor.

Göreve başlar başlamaz, çevreyi tanımaya çalışan ve gittiği her yerde hem müdürlük görevini yapan hem de bilgisi, tecrübesi ve kişiliği ile vatandaşın yanında olan İl Müdürü Bülent Saklav, Kayseri’de hemen dikkatleri üzerine çekmeyi de başardı. Yaptığı denetimlerde, hayvan da muayene yapan, bitkilerden de anlayan, ürünü yakından tanıyan, hatta gittiği kasapta kasaplıkta yaparak bıçak tutma sanatını da öne çıkaran Aksaraylı kayseri tarım ve Orman İl Müdürü Bülent Saklav için,

Kayserili esnaf ve vatandaş, Bülent Saklav için şöyle diyor; “Biz böyle bir müdür görmedik, daha geleli 10 gün olmadı. Maşallah ayak basmadığı yer, el atmadığı iş, denetlemediği mekan kalmadı”

Bize de bir Aksaraylı olarak gurur duymak düşer diyoruz. Yolun bahtın, görevin baki olsun, vatana millete hayırlı hizmetler nasip etsin diyoruz. Haber: Ağustos GERÇE