Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakamın biçerdöver macerası: direksiyona geçip arpa biçti!

Biçerdöver üstünde hasat şov! Ortaköy Kaymakamı mesai yaptı

Biçerdöver üstünde hasat şov!

Ortaköy’de Hasat Sevinci: Kaymakam Ahmet Karatepe Biçerdöverin direksiyonuna geçti

Aksaray’da Hasat Bereketi: Üreticilerin Yüzü Gülüyor

Aksaray’da hasat dönemi başladı. İl genelinde biçerdöverler ekili alanlara girerken, Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, Balcı Mahallesi’nde biçerdöver kullanarak arpa hasat etti. Bölgedeki ekinlerin verimli olması, üreticilerin yüzünü güldürdü.

Screenshot

Hasat Dönemi Başladı

Aksaray’da hasat sezonunun açılmasıyla birlikte, ilçelerde de biçerdöverler tarlalarda çalışmaya başladı. Bu yıl ekinlerin oldukça verimli olduğu ilimizde, çiftçiler bereketli bir hasat dönemi geçiriyor.

Kaymakam Karatepe Tarlada

Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, Balcı Mahallesi’ni ziyaret ederek hasat sürecine katıldı. Biçerdöverin direksiyonuna geçen Karatepe, biçerdöver sürücüsü ile birlikte ekin hasat etti. Bu sırada biçerdöverci ile sohbet eden Karatepe, Balcı Mahallesi Muhtarı Ali Akbulut ile birlikte bölgede ekinlerin durumunu inceledi.

Rekolte Yüz Güldürdü

Kaymakam Ahmet Karatepe ve Muhtar Ali Akbulut, bölgedeki ekinlerin oldukça verimli olduğunu ve bu durumun üreticilerin yüzünü güldürdüğünü belirttiler. Karatepe, “Çiftçilerimize hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum,” dedi.

Çiftçilerin Yüzü Gülüyor

Hasat dönemiyle birlikte tarlalardan gelen bereketli ürünler, çiftçilerin yüzünü güldürdü. Üreticiler, bu yılki yüksek verimden memnun olduklarını ifade ederken, yetkililerin de desteğiyle daha iyi bir hasat dönemi geçirmeyi umut ediyorlar.

Balcı Mahallesi’nde Arpa Hasatı

Ortaköy Kaymakamı Ahmet Karatepe, Balcı Mahallesi Muhtarı Ali Akbulut ile birlikte arpa hasatı gerçekleştirdi. Kaymakam Karatepe, “Bu yılki hasat dönemi oldukça bereketli geçiyor. Tüm çiftçilerimize hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum,” diye konuştu.

Aksaray’da hasat döneminin başlamasıyla birlikte ekinlerin verimli olması, bölge ekonomisine büyük katkı sağlıyor. Çiftçilerin yüzü gülüyor ve bereketli bir sezon geçirmeleri temenni ediyoruz.

avni kuru

Edinilen bilgilere göre olay, Eskil
Sıradaki Haber Aksaray’da kaçak yapı yıkımında intihar tehdidi; “Kan çıkar ölüm olur!”