Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Yurddaş bir dizi ziyaretlerde

Aksaray’ın Eskil İlçesinin Kaymakamı Fuat Yurddaş vatandaşlar bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam Yurddaş ilçede faaliyet gösteren ilkokulu yerinden inceledi.

Aksaray’ın Eskil İlçesinin Kaymakamı

Geçtiğimiz günlerde yapılan atamalar sonucunda Aksaray’ın Eksil ilçesine kaymakam olarak atanan ve görevine başlayan Kaymakam Yurddaş ilçe halkı ile bir araya geliyor. Merkez Mahallesi Taşkesik yaylasında vatandaşların görüş ve taleplerini dinleyen Kaymakam Yurddaş çözüm  yolu bulma amacıyla görüşme yaptı.

Kaymakam Yurddaş, kurum amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra Şehit Mehmet Meral İlkokulu’nu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlkokulda verilen eğitim ve öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyen Kaymakam Yurddaş öğrencilere kaliteli eğitim verilmesi gerektiğini vurguladı.

Akademik başarının yanı sıra öğrencilerin gelişimlerine katkı sunacak çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti. Kaymakam Yurddaş ilkokul ziyaretinin ardından Yazır, Setik ve İkizce Yaylalarını ziyaret ederek Setik ve İkizce İlkokullarında okul müdürlerinden eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Yurddaş tarafından gerçekleşen ziyaretlerle birlikte ilçenin gelişim ve büyümesine olanak tanıyacak çalışmaların  ilçe halkı için önemine dikkat çekildi. Ziyaret, ilkokulların durumu ve öğrencilerin başarı seviyesinin arttırılması açasıdan büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok