Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Yetiş ve Kurum Amirleri Belisırma ve Uzunkaya Köylerinde incelemelerde bulundu

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş,  Kurum Amirleri ile birlikte Belisırma ve Uzunkaya Köylerini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Muammer

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş,  Kurum Amirleri ile birlikte Belisırma ve Uzunkaya Köylerini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda göreve atanan Muammer Yetiş  Güzelyurt Kaymakamlığı görevine başladı. Göreve gelmenin ardında ilçede yürütülen çalışmaların yakından takipçi olmak için harekete geçen Kaymakam Yetiş,  ilçeye bağlı köyleri ziyaret etti.

Belisırma ve Uzunkaya Köylerini ziyaret eden Kaymakam Yetiş ve beraberindeki kurum amirleri köylerde ihtiyaç duyulan hizmetler hakkında detaylı bilgiler aldı. Aksaray’ın tarihi ve doğal güzelliklerine ev sahipliği yapan Belisırma beldesinde turizm faaliyetin arttırılması ve Belisırma turizmine katkı sunulması amacıyla yapılması hedeflenen çalışmalar değerlendirildi.

Kaymakam Yetiş Belisırma ve Uzunkaya köylerinin muhtarlarından köy hakkında bilgiler alarak, köylerde hizmet kalitenin iyileştirilmesi, gelişim ve büyümesine katkı sunacak faaliyetlerin hayat geçirilmesi için görüşmeler yaptı.

Kaymakam Yetiş tarafından gerçekleşen ziyaret ve incelemelerde köylerde ihtiyaç duyulan hizmetlerin getirilmesi ve gelişim göstermesi açısından büyük önem arz ediyor.

Fatma Altınok