Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Taşavlı yol çalışmalarında incelemelerde bulundu

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı ve

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı ve Belediye Bakan vekili Can Alperen Taşavlı, Akyamaç Mahallesinde mesire alanı güzergahında yol ve arazi yollarında incelemelerde bulundu.
Güzelyurt ilçesinin gelişimi ve konforlu hale gelmesi için yollarda başlatılan çalışmalarını yakında takip eden Kaymakam Taşavlı, Akyamaç mahallesinde mesire alanına giden yol güzergâhında gerçekleşen yol ve arazı yollarında yapım, bakım ve onarım çalışmalarını yakında takip etti.
Kaymakam Taşavlı’ya incelemeler esnasında, İl Genel Meclis Üyesi Murat Günalp, Fahrettin Akyamaç ve Akyamaç mahalle Muhtarı Şinasi Melendizli eşlik etti.
Yol çalışması hakkında yetililerden bilgiler alan Kaymakam Taşavlı, Güzelyurt Belediyesi ve İl Özel İdaresi araçları ile işbirliğiyle yapılan yol bakım ve onarımının Akyamaç Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temennisinde bulundu.

Yapılan incelemelerde, mahalle yollarında yapılan yenilikler ve bakım çalışmaları detaylı bir şekilde ele alındı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili, mahalle sakinlerinin yol güvenliği ve ulaşım konularındaki taleplerini dinleyerek, sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Fatma Altınok