Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Taşavlı muhtar ve meclis üyeleri ile iftar programında vedalaştı

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can

Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Köy Muhtarları ve İl Genel Meclis Üyeleri ile iftar programda bulunarak vedalaştı.

Duygu dolu anların yaşandığı programda Güzelyurt Kaymakamı Can Alperen Taşavlı, Köy Muhtarları ve İl Genel Meclis Üyeleri Fahrettin Akyamaç ile Hayrullah Balkır’ın katılımlrıyla gerçekleşti.

Köy Muhtarları ve İl Genel Meclis Üyelerinin görev sürelerinin dolamasıyla birlikte iftar programında bir araya gelen Kaymakam Taşavlı muhtar ve meclis üyeleri ile vedalaştı. Kaymakam Taşavlı görev süreleri boyunca ilçeye yapmış oldukları hizmetlerden ötürü köy muhtarlarına plaket ve teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Kaymakam Taşavlı programda yapmış olduğu konuşmasında; “Görev sürem içerisinde beraber çalışma fırsatı bulduğum kıymetli muhtarlarım; Şahit olduğum iki senelik süre içerisinde inancınız ve gayretinizle bizleri mutlu ettiniz. Bize yol arkadaşlığı yaptınız ve zorumuzu kolaylaştırdınız. Görev süreleriniz boyunca azimle yaptığınız çalışmalar için hem şahsım hem de temsil ettiğim makam adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok