Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Melikoğlu’na şehrin tarım temsilcilerinden ziyaret

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu’na yönelik ziyaretler ilçe içerisinde gerçekleşmeye devam ediyor. Kaymakam Melikoğlu’nu ziyaret eden isimler bu kez de İl Tarım Müdür, Ziraat Odası Başkanı, Tarım Kredi Kooperatif Müdürü ve Ziraat Yüksek Mühendisinden geldi.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu’na

Aksaray’ın beğenilen ilçelerinden bir tanesi olan Sultanhanı’da kaymakam olarak görev yapan Abdullah Melikoğlu, kendisine yönelik gerçekleşen ziyaretleri kabul etmeye devam ediyor. Kaymakam Melikoğlu’nu bu kez de; de İl Tarım Müdürü Nejdet Demir, Ziraat Odası Başkanı, Emin Koçak, Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Osman Bektaş ve Ziraat Yüksek Mühendisi Yasin Aydın ziyaret etti.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu’na yönelik gerçekleştirilen bu ziyaret, ilçe içerisindeki tarım konularının gündeme gelmesi ve şehrin tarım alanında öne çıkan isimleri ile sürekli olarak iletişimde kalınması bakımından önem arz ediyor. Konu hakkında açıklama yapan Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkürlerini iletti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ağustos Gerçe