Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Melikoğlu voleybol müsabakasında yer aldı

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, Belediye Başkanı Fahri Solak ile birlikte ilçe içerisinde organize edilen voleybol müsabakalarına katılım sağladı.

Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu,

Sultanhanı’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Kamu Kurumları Spor Oyunları Projesi kapsamında, Sultanhanı Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından voleybol müsabakaları organize edildi. Müsabakalara Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu da katılım sağladı.

Kaymakam Melikoğlu, İlçe Jandarma Komutanlığı personelinin bulunduğu takımda yer alarak, turnuvaya katılım sağlarken, voleybol karşılaşması boyunca verilen emekten ötürü kendilerini tebrik etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeline ve İlçe Müftülüğü Personeline teşekkürlerini ileten Kaymakam Melikoğlu, müsabakalar kapsamıdna br üst tura yükselemedi.

Konu hakkında açıklama yapan Kaymakam Melikoüğlu, “Turnuvada bir üst tura yükselen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personelini ve İlçe Müftülüğü Personelini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verdi. Yapılan bu spor müsabakası ilçe içerisinde sporun yaşatılması bakımından önem arz etti.

Ağustos Gerçe