Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Melikoğlu, ari işletmecilerine rozet takdim etti

Aksaray’ın sevilen ilçelerinden birisi olan Sultanhanı’da kaymakam olarak görev yapan Abdullah Melikoğlu, ilçe içerisindeki idari çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. Kaymakam Melikoğlu, bu kez ari işletme sahipleriyle bir araya geldi.

Aksaray’ın sevilen ilçelerinden birisi

Türkiye Cumhuriyeti Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilmeye başlandığı duyurulan ari işletme belgeleri Aksaray’da da sahiplerini bulmaya başladı. Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, ilçe içerisindeki ziyaretleri kapsamında ari işletmelerini ziyaret ederek, burada işletmeciler ile bir araya geldi.

Ziyaretler sırasında Kaymakam Melikoğlu’na İlçe Tarım Müdürü Merve Kutlu da eşlik etti. Sultanhanı’da bulunan hastalıktan ari işletmeleri ile ilgilenen Muhammed Yumuşak ve Hasan Teke’yi ziyaret eden Kaymakam Melikoğlu, işletmecilerin gerekli şartları sağlaması nedeniyle “Hastalıktan Ari İşletme Belgesi ve Rozetini” takdim etti.

Konu hakkında açıklama yapan Sultanhanı Kaymakamı Abdullah Melikoğlu, “işletmecilerimizin her ikisine de hayırlı olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

Ağustos Gerçe