Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Balak, Saratlı beldesinin turizm noktalarında incelemede

Aksaray’ın turizm ilçelerinden olan

Aksaray’ın turizm ilçelerinden olan Gülağaç İlçe Kaymakamı Şeyma Polat Balak, ilçeye bağlı Saratlı beldesini ziyaret ederek burada bir dizi incelemelerde bulundu.

Gülağaç Kaymakamı Balak, ilk olarak İlçe Jandarma Komutanı Talip Can ve Saratlı Belediye Başkanı Cuma Kaplan ile birlikte Saratlı beldesinde bulunan Kırkgöz yeraltı şehrinde incelemelerde bulundu.

Aksaray’ın ve Saratlı beldesinin turizm noktalarından olan ve oldukça ziyaretçilerin ilgisini çeken Kırkgöz yeraltı şehrinde incelemeler yapan Kaymakam Balak yetkililerden bilgiler aldı.

Daha sonra aynı beldede bulunan Aziz Mercurius yeraltı şehrini ziyaret eden Kaymakam Balak burada yeraltı şehrini gezerek yerinde incelemelerde bulundu.

Gülağaç İlçesinin Saratlı beldesinde oldukça dikkat çeken ve beldenin turizmine değer katan yeraltı şehirleri ziyaretçilerinin ilgisini çekerek bölgeye katkılarda bulunuyor. Kaymakam Balak tarafından gerçekleşen ziyaretle birlikte Saratlı beldesinin turizmine büyük oranda katkıların sağlanacağı ön görülüyor.

Fatma Altınok