Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Ala başkanlığında Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele toplantısı gerçekleşti

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Serkan

Aksaray Sultanhanı Kaymakamı Serkan Ala başkanlığında Uyuşturucu ve Bağımlılıkla Mücadele toplantısı gerçekleşti.

Sultanhanı Kaymakamlığının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya ilgili kurum amirleri katılım sağladı. İlçe genelinde huzur ve güvenliğin oluşturulması amacıyla içe jandarma komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar masaya yatırıldı.

İlçe genelinde yürütülen uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele çalışmalarını değerlendiren Kaymakam Ala, vatandaşların huzurlu bir şekilde yaşamalarına devam etmeleri ve uyuşturucu gibi zararlı maddelerin kullanılmasını engellenmek amacıyla gelinen noktayı değerlendirdi.

Sultanhanı ilçesinde suç oranının en aza indirilmesi adına İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri gece gündüz demeden ilçe genelinde çalışmalar yürütüyor. Kaymakam Ala’ya yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler veren Jandarma Komutanlığı ve ilgili amirler içle genelinde huzur ortamının oluşturulması amacıyla görüştü.

Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekilen toplantıda Kaymakam Ala tedbirlerin arttırılması ve vatandaşların özellikle çocukların bağımlıktan uzak tutulmasının sağlanması gerektiğini vurguladı.

Haber: Fatma Altınok