Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Akar, minik öğrencilerle bir araya geldi

Aksaray Ağaçören Kaymakamı Naim

Aksaray Ağaçören Kaymakamı Naim Akar okul ziyaretleri kapsamında Camili Şehit Rasim Bozkurt İlkokulunu ve Camili Ortaokulunu ziyaret etti.Ağaçören Kaymakamı Naim Akar’a ziyareti esnasında, ilgili kurum müdürleri eşlik etti.
İlkokul ve ortaokul öğrencileriyle buluşan Kaymakam akar ve beraberindeki kurum müdürleri, öğrencilerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Öğrencilerle birlikte keyifli ve eğlenceli vakit geçiren Kaymakam Akar ve kurum müdürleri, öğrencilere sorular sorarak beklentilerini öğrendi.
Minik öğrenciler tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Kaymakam Akar ve beraberindeki Kurum Müdürleri, öğrencilerle birlikte eğlenceli anlar yaşadılar.
Camili Şehit Rasim Bozkurt İlkokulunu ve Camili Ortaokulunu yetkilileriyle bir araya gelen Kaymakam Akar ve Kurum Müdürleri okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Eğitim alanında ilçede yürütülen faaliyetler hakkında görüşen kaymakam akar, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin eğitim faaliyetlerinin arttırılması ve verimli hale getirilmesi adına istişarelerde bulundu.
Haber: Fatma Altınok