Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam Akar, ikinci dönemin başlamasıyla birlikte okul ziyaretinde bulundu

Aksaray Ağaçören Kaymakamı Naim

Aksaray Ağaçören Kaymakamı Naim Akar, okulların yeniden açılmasıyla birlikte Şehit Menderes Taşkale Çok Programlı Anadolu Lisesine ziyarette bulundu.

Yarıyıl tatilinin bitmesinin ardından okullar yeniden açıldı öğrenciler yeniden sıralarına kavuştu. 2023- 2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlamasıyla birlikte öğrenciler yeniden okul heyecanı yaşamaya başladı.

Ağaçören ilçesinde verilen hizmetleri takip etmek ve eğitim alanında yürütülen faaliyetleri incelemek adına sık sık ziyaretler gerçekleştiren Kaymakam Akar, Şehit Menderes Taşkale Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim ve öğretimde ikinci dönemin başlamasıyla birlikte öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Akar, öğrencilerin yeni döneme çok iyi hazırlanıp istediklerini mesleğe kavuşmaları adına onlarla bir süre sohbet etti.

Kaymakam Akar, okulda verilen eğitim ve öğrencilerin beklentilerini dinledi. Okullarda verilen eğitimin potansiyelini arttırmak ve verimli hale getirmek adına istişarelerde bulundu. Kaymakam Akar’a ziyareti esnasında ilgili kurum amirleri eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok