Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaymakam adım adım köyü gezdi; Tek tek talepleri dinledi!

Kaymakam Yetiş, Belisırma köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, ışıklandırma ve parke taşı çalışmaları için incelemelerde bulundu.

Kaymakam Yetiş, Belisırma köyünde

Güzelyurt Kaymakamı Muammer Yetiş, kurum müdürleri ve İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Belisırma köyünü ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Ziyarette, köyde yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaymakam Muammer Yetiş, beraberindeki heyetle birlikte Belisırma köyünde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda köyün ihtiyaçları ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulurken, vatandaşların talepleri de dinlendi. Kaymakam Yetiş, “Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinlemek, çözüm üretmek için buradayız. Belisırma köyünün ihtiyaçlarını yerinde görmek ve planlamalarımızı bu doğrultuda yapmak istiyoruz” dedi.

Toplantının ardından Kaymakam Yetiş ve beraberindeki heyet, köyde ışıklandırma yapılacak ören yerleri ve parke taşı döşenecek alanların tespiti için incelemelerde bulundu. Kaymakam Yetiş, köydeki altyapı çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını ve köyün gelişimi için her türlü desteğin sağlanacağını vurguladı.

Vatandaşlar, Kaymakam Yetiş ve ekibine ilgileri ve destekleri için teşekkür etti. Yapılacak çalışmaların köyün yaşam kalitesini artıracağını belirten vatandaşlar, köylerine gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Ağustos Gerçe