Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KAT ARTIŞLARI İÇİN MECLİS’TEN KARAR ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR

kısa (akemder) olan aksaray

kısa (akemder) olan aksaray emlak İnşaat gayrimenkulderneği başkanı oktay Çapacı’nın düzenlediği kahvaltıda ak parti belediyebaşkan adayı evren dinçer emlak sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi.

kısa adı akemder’in düzenlediği programa ak partimilletvekili cengiz aydoğdu, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, ak partibelediye başkan adayı evren dinçer, emlak ve inşaat sektörünün temsilcilerikatıldı.

programda bir konuşma yapan akemder başkanı oktay Çapacı“bizleri kırmayıp davetimize icabet eden başta milletvekilimiz cengiz bey, akparti İl başkanımız hüseyin altınsoy ve belediye başkan adayı evren dinçer beybaşta olmak üzere ilimizin emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren tümmisafirlerimize teşekkür ederim” dedi. başkan Çapacı “aksaray’ın inşaat veemlak sektöründe ilimize katma değeri her geçen gün artmaktadır. derneğimizinkuruluş amacı ilimizdeki emlak ve inşaat sektöründe faaliyet gösterenmeslektaşlarımız ile vatandaşlarımız arasındaki koordinasyonu daha verimli halegetirmek. İnşallah kısa zamanda federasyonumuzu kurarak ülke çapında emlakçıarkadaşlarımız ile ticaret odalarında bir çatı altında daha verimli faaliyetleryapmayı planlıyoruz” diye konuştu. ak parti belediye başkan adayı dinçer ise;“İlimize geldiğimiz günden bu yana her sektörün talep ve projelerini dinliyor,notlarımızı alıyoruz. İlimizde emlak ve inşaat sektörünün bizden istediği katartışı ile ilgili revizyon projelerimizi hazırlayıp kısmet olur ise meclistengeçirip mahallerin ihtiyaçlarına göre uygulamayı düşünüyoruz” ifadelerinikullandı.

“raylı sistem projemiz yok, Çok da rantabıl değil”

emlak ve inşaat temsilcilerinin sorularını da yanıtlayandinçer “İlimizdeki trafik ve oto park sorununun zaman içinde çözülmesi içingereken çalışmaları yapacağız. ama ilimizde şimdilik hafif raylı sitem ileilgili bir proje hazırlamadık. böyle bir proje çok da rantabıl değil”açıklamasında bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Almanya’da düzenlenen EURO 2024 heyecanı
Sıradaki Haber EURO 2024’te günün maçları (15 Haziran)