Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaşlı, “31 Martta Aksaray’ın Azimli Kadrosunu Zafere Taşıyacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, 11 Şubat Pazar günü gerçekleşen aday tanıtım toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

“Aksaray’ımızın Değişime Olan İnancı Ve İhtiyacı Tüm Kararlılığı İle Bu Toplantıda Adeta Vücut Buldu”

Milletvekili Ramazan Kaşlı, “Aday Tanıtım Toplantımızda binlerce vatandaşımız salonun içerisinde yine yüzlercesi dışarıda olmak üzere hep birlikte adeta tek yürek halinde MHP’nin mührünü yine Aksaray’a vurduk. Beş binin üzerinde vatandaşımız ile tek ses olduk, tek yürek olduk. Aksaray’ımızın değişime olan inancı ve ihtiyacı tüm kararlılığı ile bu toplantıda adeta vücut buldu” dedi.

“31 Martta Aksaray’ın En Genç, Mesleki Anlamda Donanımlı Ve Azimli Kadrosunu Zafere Taşıyacağız”

“31 Martta Aksaray’ın genç ve azimli kadrosuyla zafere taşıyacağız” diyen Milletvekili Kaşlı; “Aksaray da daha önce bu büyüklük ve böyle bir kalabalıkla hiç gerçekleşmemiş bir toplantıyı yapmanın gururu ile bizlerde bu heyecana cevap vereceğiz ve inşallah 31 Martta Aksaray’ın en genç, mesleki anlamda donanımlı ve azimli kadrosunu zafere taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Milletvekili Kaşlı sözlerinin devamında, “Bizleri varlığı ile şereflendiren tüm hemşerilerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, Ülkü Ocaklı gençlerimize hâsılı bizimle birlikte olan tüm Aksaray’ımıza teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Haber: Fatma Altınok