Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karaman, ülke yararına her konuya varız

Saadet Partisi Samsun Milletvekili

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Aksaray’a geldi.

Ülke yararına her konuya varız

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Aksaray’a geldi. Karaman, Aksaray’da İl Başkanı Levent Serdar Şahin, İl Başkan yardımcıları Ahmet Bülbül, fethi Arık, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Emre Alıç ve Saadet Partisi eski il başkanı Mustafa Şahin’in de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

Karaman, Dertlerinin Saadet Partisi politikalarının memleketin menfaatine yararına olacak şekilde kullanılması gerektiğini de belirterek, ülke yararına alınacak her karara destek vermeye hazırız. Ülkede ayrıştırıcı değil uzlaştırıcı bir politika izlenilmesi gerektiğini söyledi.

Saadet partisinin 21 sene sonra TBMM’sinde yerini de aldığını söyleyen samsun Milletvekili Karaman, üretici desteklerinin kesildiğini, üreticinin zarar ettiğini, ülkenin dışarıdan gıda ürünleri getirdiğini sözlerine ekledi.

Karaman, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin grup toplantısında belirttiği emekliye ek desteğin yapılması gerektiğini belirterek, seçimden önce mülakatların kalkacağını vaat eden cumhurbaşkanımızın da sözünde durması gerektiğini söyledi.

Basın toplantısında Saadet partisinin, gelecek Partisi ile birlikte TBMM’sinde grup kurduklarını ve Meclis çalışmalarının kısa sürdüğünü ve tatile girdiğini söyleyerek 1 Ekim’den itibaren meclisin açılışı ile birlikte Saadet Partisi grubunun vatandaştan aldığı sorunları ve bilgileri meclise taşıyacağını söyledi.

 

Saadet Partisinin 10 Milletvekili bulunduğunu ve her milletvekilinin de 9 ili ziyaret edip sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını bir kez daha dinleyeceğini belirten Samsun milletvekili Mehmet Karaman, bu anlamda Aksaray’a geldiğini söyledi.

Karaman, Yaşanan ekonomik sıkıntıların vatandaşa tak ettirdiğini de söyleyerek, iktidar partisinin Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde istediği başarıyı elde edemeyeceğini de belirtti. haber: Ağustos GERÇE