Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacer, “Emek ve alın terinden yana olacağız”

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer:

Şehrimiz için birlikte kazanacağız

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, sosyal medya hesabında yayınladığı bir video ile Aksaray Belediyesi işçilerine seslenerek, birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız, geçim kaygısız yaşamayacağız diyerek hedeflediği çalışmalarından bahsetti.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık içerisinde olan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, yayınladığı bir video ile hizmet için atılacak olan ilk adımın Belediye personellerinin durumlarının iyileştirmek olduğunu dile getirdi.

Aksaray’ı hep birlikte yöneteceğiz diyen Karacaer, “Şehrimize emek veren belediye personelini geçim kaygısından kurtaracak ve şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz. Birlikte başaracak ve hep birlikte kazanacağız” dedi.

Belediye Başkan adayı Karacaer; “Kıymetli hemşehrilerim Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle 1 Nisan 2024 tarihinden itibaren Aksaray’da hizmet alanında büyük bir değişim ve dönüşüm başlayacak. Şehrimize daha iyi hizmet ve adaleti sağlamak için atılacak ilk adımda, belediye işçilerimizin durumlarının iyileştirmesi olacaktır” dedi.

Karacaer konuşmasının devamında; “Adil ve birlikte yönetim anlayışımız gereğince bütün belediye personelinin izin ve dinleme hakları, fazla mesai ücretleri gibi özlük haklarını eksiksiz teslim edeceğiz. Emek ve alın terinden yana olacak, en düşük personel maaşını asgari ücretin iki kat seviyesine çıkaracağız. Şehrimize emek veren belediye personelini geçim kaygısından kurtaracak ve şehrimizi hep birlikte yöneteceğiz. Birlikte başaracak ve hep birlikte kazanacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Fatma Altınok