Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer‘den iftar sonrası buluşma, Büyük Bölcek Mahallesi sakinlerinin nabzını tuttu

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. Belediye Başkan adayı Karacaer, adaylığının açıkladığından bu yana halka birebir iletişime geçerek onların sorun ve beklentilerini dinlemeye devam ediyor.

Bu kapsamında Büyük Bölcek Mahallesini ziyaret eden Karacaer ve beraberindeki heyet, Mütülük caminin teravih namazının ardından vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorun ve talebini dinleyen Karacaer, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunarak ihtiyaçların karşılanması yönünde çalışmaların gerçekleşeceğini dile getirdi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Belediye Başkan adayı Karacaer, sıcak ve samimi karşılamadan ötürü vatandaşlara duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Belediye Başkan adayı Karacaer’e ziyaret esnasında İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok