Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, “Şehrimizin sanayi alanında daha da güçlenmesi ortak çabamız”

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, Milletvekili Turan Yaldır ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte yeni sanayi esnafının kapısını çaldı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen mahalli idareler seçimlerine sayılı günler kala saha çalışmalarına devam eden Karacaer, vatandaş ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Yeni sanayi esnafı ile bir araya gelen İYİ Partililer seçimlere yönelik esnafın nabzını tuttu. Sanayi esnafının kapısını çalan İYİ Partililer, esnafın sorun ve taleplerini dinledi. Esnafların sorunlara çözüm bulmak için istişarelere bulunan İyi Partililer, sanayinin güçlenmesi için hedeflenen projelere yer verdi.

Sanayi esnafı tarafından yoğun ilgi ile karşılanan İYİ Partililer, sıcak ve samimi karşılamalarından ötürü teşekküllerini sundu. Belediye Başkan adayı Karacaer ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında; “İYİ Parti Aksaray Milletvekilimiz Sayın Turan Yaldır ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile Yeni Sanayi’yi ziyaret ettik. Emekçi kardeşlerimizin sorunlarını dinleyerek çözüm noktaları belirlemeye çalıştık. Şehrimizin sanayi alanında daha da güçlenmesi ortak çabamız” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok