Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, “Şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlıyız”

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti.
31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde plan Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş buluşmalarının yanı sıra kurum ve kuruluş ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Orman İşleri Müdürlüğünü ziyaret eden Karacaer ve beraberindeki heyet, Orman İşleri Müdürlüğü personelleri ile bir araya geldi.
Orman İşleri Müdürlüğü personellerinin sorun ve beklentilerine kulak veren Karacaer, seçimlere yönelik hedeflenen çalışma ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Orman İşleri Müdürlüğü personellerinin istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Karacaer çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu.
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında, “Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ettik. Birlikte, şehrimizin karşılaştığı zorlukları ele aldık ve çözümler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlıyız” dedi.

Haber: Fatma Altınok