Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer Makas‘ta vatandaşların kapılarını tek tek çaldı

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında “Kapı Çal Gönül Al” etkinliği içerisinde Makas’ta bulunan vatandaşlarla bir araya geldi.
31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerine hazırlık içerisinde olan Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor. Kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürerken siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor.
Makas’ta buluna vatandaşların kapılarını tek tek çalan Karacaer, onların sorun ve taleplerini dinledi. Çözüm bulma noktasında tek tek vatandaşlarla görüşen Karacaer, vatandaşları tarafından yoğun ilgi gördü.
İYİ Parti Aksaray Belediye Meclis Üyesi Adaylarının eşlik etmesiyle birlikte kapı kapı Makas’ta vatandaşlarla bir araya gelen Karacaer, vatandaşların beklenti ve ihtiyaçlarına kulak verdi. Karacaer konuya yönelik yaptığı açıklamasında, “İYİ Parti Aksaray Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile “Kapı Çal Gönül Al” etkinliğinde Makas’ı ziyaret ettik. Her birinizin görüşleri ve önerileri bizim için çok değerli. Güveniniz ve desteğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Haber: Fatma Altınok