Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, “Çarşımızı daha da canlandırmak ve geliştirmek için çaba sarf edeceğiz”

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer seçim çalışmaları kapsamında şehir içerisinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelmeye devam ediyor.

31 Mart mahalli idareler seçimlerine kısa bir zaman kalan İyi Parti heyeti seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Siyasi arenada yaşanan haraketlilikle birlikte kamuoyunun merakla beklediği yerel seçimler heyecanı sürüyor.

Çarşı esnafı ile bir araya gelen Karacaer, esnafın sorun ve taleplerine kulak verdi. Esnafın yaşadığı ekonomik ve sosyal hayata kattığı değerlerin arttırılması yönünde çalışmalar yürütüleceğini dile getiren Karacaer, esnafın talep ve beklentileri yönünde projeler geliştirileceğini belirtti.

Esnafın canlanması ve canlı tutulması amacıyla yürütülmesi hedeflenen çalışma ve projelerine yer veren Karacaer, esnaflar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Belediye Başkan adayı Karacaer’e esnaf ziyareti esnasında İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Esnafın talepleri doğrultusunda çalışmalar geliştireceğini ifade eden Belediye Başkan adayı Karacaer; “Çarşı esnafımızın, şehrimizin ekonomik ve sosyal hayatına kattığı değeri biliyoruz ve bu değeri daha da artırmak için çalışacağız. Esnaflarımızın öneri ve talepleri doğrultusunda projeler geliştirip, çarşımızı daha da canlandırmak ve geliştirmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Haber:Fatma Altınok