Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, Aksaray’ın Nabzını Tuttu: Ebulfeyz Elçi Bey Caddesi’nde Vatandaşlarla Buluştu!

İYİ Parti Aksaray Belediye

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer ve beraberindeki heyet Ebulfeyz Elçi Bey Caddesini (Kafeler Caddesi) ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık içerisinde olan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Karacaer, seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’ın Mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiriyor. Çok sayıda mahalleyi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları dinleyen Karacer’in Ebulfeyz Elçi Bey Caddesi ziyaret adresi oldu.
Seçim gününe kadar hakla iç içe olmaya kararlı olan Belediye Başkan adayı Karacaer, Ebulfeyz Elçi Bey Caddesinde esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.
Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinleyen Karacaer, çözüm bulma noktasında istişarelerde bulundu. Ebulfeyz Elçi Bey Caddesinde esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılanan Karacaer, vatandaş ve esnaflarla bir süre sohbet etti.
Karacaer, ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında; “Hemşehrilerimiz ile kucaklaşmaya devam ediyoruz. Sizlerin teveccühü ile 31 Mart akşamı İnşallah Kazanan Aksaray olacak” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok