Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, Aksaray’ın geleceği için Esnaf ve vatandaşlarla buluştu!

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacer, seçim çalışmaları kapsamında Bölcek Caddesindeki esnaflarla bir araya geldi. İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacer’e esnaf buluşmasında Divan Kurulu üyeleri eşlik etti.
31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlere tüm hızıyla hazırlanan İyi Parti Teşkilatı yerel seçimlerde vatandaşlara üçüncü bir seçenek sunmak amaçlıyor.
Aksaray’da Belediye Başkan Adayı olan Tuğrul Karacaer, yerel seçimler için saha çalışmalarını gerçekleştiriyor. “Aksaray’ımızı ve vatandaşlarımızı hak ettiği hizmete biz kavuşturacağız” şeklinde seçim hazırlıkları yürüten İyi Parti Aksaray Belediye Başkanı Karacaer, esnaf ve vatandaşın beklentisi karşılamak adına saha çalışmalarını sürdürüyor.
“31 Mart 2024 tarihine kadar, ziyaret etmediğimiz tek bir yer, ayak basmadığımız tek bir sokak, dinlemediğimiz tek bir vatandaşımız kalmayacak” şeklinde ifade kullan Belediye Başkanı Karacer, seçim hazırlıkları için esnaf ve vatandaşa dokunmak için ziyaretler gerçekleştiriyor.
Bölcek caddesi esnafıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Karacer esnafın sorun ve talebini dinledi.
Belediye başkan adayı Tuğrul Karacer ziyarete yönelik yaptığı açıklamasında; “31 Mart 2024 tarihine kadar, ziyaret etmediğimiz tek bir yer, ayak basmadığımız tek bir sokak, dinlemediğimiz tek bir vatandaşımız kalmayacak. Aksaray’ımızı ve vatandaşlarımızı hak ettiği hizmete biz kavuşturacağız.” dedi.
Haber: Fatma Altınok