Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karacaer, “Aksaray’ımızın hiçbir sorunu çözümsüz kalmayacak”

İyi Parti Aksaray Belediye

İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacer, sosyete pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine hazırlık içerisinde olan İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacer, Aksaray’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda sosyete pazarını ziyaret eden Karacaer, esnafı ve vatandaşları tek tek dinledi. “Biz göreve geldiğimizde Aksaray’ımızın hiçbir sorunu çözümsüz kalmayacak” diyen Karacer, esnafın sorun ve beklentilerine yanıt bulmak adına çalışmalar yürüteceğini dile getirdi.
Aksaray’ı her noktasında esnaf ve vatandaşlara ulaşmak için saha çalışması yürüten Karacer, onlarla birebir iletişime geçerek çözüm bulma noktasında istişarelerde bulunuyor.
İyi Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Karacer, sosyete pazarı ziyaretine yönelik yaptığı açıklamasında; “Aksaray’ımızın her noktasına gidecek ve hemşehrilerimizin sesine kulak vereceğiz. Biz göreve geldiğimizde Aksaray’ımızın hiçbir sorunu çözümsüz kalmayacak. Pazar sabahı ilk durağımız Sosyete Pazarı oldu. Pazar esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyip, notlarımızı aldık. Çözüm önerilerimizi ve yapacaklarımızı anlattık” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok